Categorieën
Geen categorie

Misty Fields verplaatst naar 2021

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat ook Misty Fields 2020 om welbekende redenen niet door kan gaan. Al bijna een jaar lang werkten we met man en macht achter de schermen om van ons 15 jarig jubileum de allermooiste editie ooit te maken. De laatste twee maanden met de moed der wanhoop, maar nog steeds met de borst vooruit. Echter hebben we, na uitvoerige gesprekken met de lokale en regionale instanties en na verschillende scenario’s in overweging te hebben genomen, moeten concluderen dat het voor ons niet mogelijk is om een week na de overheidsgrens van 1 september een festival te organiseren.

Natuurlijk vinden we dit jammer, maar de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, onze medewerkers en bands/artiesten is onze nummer 1 prioriteit en natuurlijk veel belangrijker dan het vieren van een mooi festival. We staan daarom dan ook volledig achter dit besluit! En hoewel we jullie deze zomer natuurlijk super erg gaan missen in ons mooie bos, hebben we nog veel meer zin in volgend jaar wanneer we met jullie op 10,11 & 12 september 2021 ons 15-jarig jubileum gaan vieren!

Al een kaartje gekocht voor Misty Fields?
Heb je al een weekend of dagkaartje gekocht voor Misty Fields? Geen zorgen. We hebben alle ticket-kopers een mail gestuurd met meer informatie en de verschillende opties. Om als onafhankelijk festival, dat voornamelijk draait op vrijwilligers, ons hoofd boven water te kunnen houden in deze bizarre tijd, willen we jullie vragen om te overwegen je gekochte ticket te behouden en te laten overzetten voor Misty Fields 2021. Het is echter ook mogelijk het gehele aankoopbedrag van je ticket(s) teruggestort te krijgen.

Tot slot, blijft gezond, was je handen en omcirkel 10,11 & 12 september 2021 in je agenda! Op de hoogte blijven rondom alle ontwikkelen van Misty Fields 2021? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebook event via hier.

Categorieën
Geen categorie

Super Early Birds uitverkocht!

Sow dat ging snel! We geloven het zelf nog amper, maar binnen één dag vlogen alle Super Early Birds de deur uit!

Net naast gegrepen? Geen probleem, want vanaf zaterdag 4 januari 10:00 knallen we een gelimiteerde oplage Early Birds in de verkoop!🙏🎫

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, aankondigingen en leuke extraatjes? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebook evenement.

Categorieën
Geen categorie

De Super Early Bird verkoop is gestart! 🐦

Goed nieuws voor alle vroege velduilen, vinken en valkparkieten, want na het grote Early Bird succes van afgelopen jaar gaan we nog een stappie verder. Vanaf nu tot 31 december 23:59 gooien we namelijk een beperkt aantal Super Early Bird tickets in de verkoop voor een wel heel voordelige prijs van €42,50 (We kunnen al verklappen dat dat zo’n 10 euro goedkoper is als de regulieren tickets)! Dus gun jezelf dat ultieme Sinterklaascadeautje en koop je Misty Fields kaarten voor een prikkie via hier (linken naar directe ticketomgeving)! Let op: OP = OP!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, aankondigingen en leuke extraatjes? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebook evenement.

Categorieën
Geen categorie

Super Early Bird verkoop start donderdag 5 december!

Na het grote Early Bird succes van afgelopen jaar gaan we nog een stappie verder. Vanaf 5 december tot 31 december 23:59 gooien we namelijk een beperkt aantal Super Early Bird tickets in de verkoop voor een wel heel voordelige prijs van €42,50 (We kunnen al verklappen dat dat zo’n 10 euro goedkoper is als de regulieren tickets)!

Dus gun jezelf dat ultieme Sinterklaascadeautje en koop vanaf 5 december 10:00 je Misty Fields kaarten voor een prikkie via de ticketinfo.

Categorieën
Geen categorie

Steve French vervangt Mush en Pinguin band bekend!

Helaas slecht nieuws vanuit Engeland, want door ziekte is Mush genoodzaakt hun show op Misty Fields te cancelen, maar geluk bij een ongeluk, want niemand minder dan Steve French zal met hun steengoede indie-liedjes in de lijn van Car Seath Headrest en The Strokes hun plekkie met verven innemen! Daarnaast hebben we nog meer goed nieuws, want de oplettende Misty Fielder had natuurlijk al gezien dat er een Pinguin band op het blokkenschema stond! Pinguin band? Ja Pinguin band, want afgelopen weken heeft Pinguin een bandwedstrijd gehouden voor de felbegeerde openingsspot op Misty Fields! Na een spannende strijd is de Amsterdamse band Subterranean Street Society als winnaar uit de bus gekomen! Benieuwd naar de band? Check dan snel de live-sessie van hun nummer ‘Stay’!

Categorieën
Geen categorie

Filmfestival Docfeed goes Misty Fields!

Net als voorgaande jaren zijn onze vrienden van het Eindhovense Filmfestival Docfeed weer te gast op ons mooie festival en hoe? Waar ze vorig jaar nog met een tot bioscoop omgebouwde Cadillac Fleetwood limousine uit 1968 meenamen waar ze de allerleukste documentaires draaide neemt Docfeed dit jaar een speciale tot mini-bioscoop omgebouwde Docfeed bus mee! Ook dit jaar is Docfeed van plan ons te trakteren op de allerbeste documentaires zoals Andrew Scott’s ‘The Horns of Kolkata’, Paul Howard Allen’s ‘My 70’s Vlog’ en tot slot Tim Visser’s ‘Sand Of Time’. Benieuwd? Bekijk dan snel hieronder alvast een sneak preview van twee documentaires.

Categorieën
Geen categorie

Het Misty Fields kunstprogramma is bekend!

Behalve KEI goeie muziek zoals Claw Boys Claw, Together Pangea, Sports Team en SONS, theater en heerlijke versnaperingen hebben we er ook een handje van om ons geweldige bos helemaal vol te stouwen met de allermooiste kunst! En we kunnen jullie al een ding verklappen; dat zal dit jaar niet anders zijn! Zo zullen er maar liefst 5 kunstenaars carte blanche krijgen om hun allermooiste kunstwerk tentoon te stellen op diverse locaties op ons festival. Benieuwd? Check dan snel de kunstenaars en/of kunstwerken!

Categorieën
Geen categorie

Het blokkenschema is bekend!

Schreeuw het van de daken en bel je schoonmoeder, want het grote puzzelen kan beginnen met het Misty Fields blokkenschema! Wanneer speelt Together Pangea? Waar speelt Sports Team en wanneer kun je een happie eten? Dat kun je nu allemaal uitvogelen via hier.

Categorieën
Geen categorie

De Misty Fields DJ’s zijn bekend!

Alsof het nog niet FEEST genoeg was knallen we dit jaar wederom in Café Entree, het fijnste en vuigste rockcafé van de Peel, tot in de late uurtjes met de allerlekkerste plaatjes geserveerd door een wel heel mooi collectief DJ’s:

Volcano Boys • MOOON DJ-Set • Walden DJ-Set • DJ-Mack Jigger • 3VOOR12/Eindhoven DJ-Set • & onze huis DJ’s De Vinyl Hut!

100% FEEST! Iemand verzoekjes?

Categorieën
Geen categorie

Misty Fields presents: Verloren Lading!

Bijzijn is meemaken krijgt een hele nieuwe betekenis, want met trots presenteren in samenwerking met Ojc Jonosh ‘Verloren Lading’, de allergekste feestjes op een super geheime locatie in een zeecontainer!

Wat? Jazeker, in een zeecontainer! Wat je kan verwachten? Dat gaan we nog geheim houden, maar om een tipje van de sluier te geven delen we alvast de knotsgekke thema’s:

  • Dzjengis KENG KENG KENG karaoke party
  • Polonaise op de A67
  • Intellowave Even Heat System