Jubileum-throwback met Ojc Jonosh voorzitter Lies!

Jubileum throwback, want dit jaar vieren we dan eindelijk ons 15-jarig jubileum! En ondanks dat we geen sentimentele lui zijn gaan we toch keihard terugblikken de komende tijd. Te beginnen met Ojc Jonosh voorzitter en Misty Fields-veteraan Lies Van den Boomen over haar hoogtepunt uit 15 jaar Misty Fields:

”Mijn eerste Misty Fields was volgens mij in 2010 en sindsdien is het festival een van de hoogtepunten van mijn jaar. Favoriete Misty Fields momenten zijn er in overvloed maar de ervaring die nog zeer vers in het geheugen ligt is er een waar twee van mijn favoriete dingen bij elkaar komen: OJC Jonosh en Misty Fields.

In 2019 mochten we met Jonosh een aantal feesten organiseren in een zeecontainer: ‘De Verloren Lading’ werd deze gedoopt. Dat werd een surreëel tafereel waarbij we de halve zomer met magnetrons hebben gesjouwd (waarom? Dat is voor sommigen een vraag en voor de mensen die er bij waren een weet..).

Het tofste feestje was de’ Dzjengis Keng Keng Keng Karaoke’ waar we twee uur lang eurodance hebben gedraaid en iedereen keihard stond te dansen. Vervolgens ging men weer lekker moshen bij Sports Team en Slift. Dat laat dan wel weer zien dat het allemaal kan op Misty Fields.”

Verwacht de komende tijd nog meer persoonlijke hoogtepunten.