Praktische info voor een perfecte Misty Fields!

Nog enkele dagen en dan barst Misty Fields los met de eerste klanken van Cloud Cafe op ons bospodium. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen met de bizar goede voorspellingen (neem zonnebrand mee!). Om je weekend zo onvergetelijk mogelijk te maken zetten we alle praktische info op een rijtje in deze mail.

Last minute change
Helaas heeft Highschool hun show op Misty Fields moeten afzeggen wegens medische redenen. We hebben echter een meer dan waardige vervanger gevonden die we morgen (dinsdag 5 september) om 16:00 bekend maken.

Gratis water
Wegens het warme weer zijn er meerdere drinkwater-punten aanwezig op het Misty Fields terrein. Tevens is het toegestaan om een drinkflesje mee te nemen op het terrein.

Het blokkenschema:
Een blokkenschema uitprinten? Dat is niet nodig. Bij aankomst op het terrein ontvang je van ons een fijn foldertje met het tijdschema (helaas nog wel met Highschool erop) en de festivalmap.

Openingstijden terrein:
Vrijdag 9 september: 15:00 – 01:00 (camping opent om 10:00)
Zaterdag 10 september: 11:00 – 01:00
Zondag 11 september: 11:00 – 21:30

Cashless betalen:
Let op! Je kan alleen maar cashless betalen op Misty Fields. Dit betekent dat je alleen met de pin kan betalen (in de voorverkoop gekochte munten daargelaten).

Bekers inruilen
Bij Misty Fields werken we met een beker-inruil systeem genaamd Greencup. Bij het betreden van het festivalterrein ontvang je eenmalig een gratis bekermunt. Lever je bekermunt (of leeg glas) in bij de bar bij het bestellen van een drankje. Je betaalt alleen voor jouw drankje en ruilt je bekermunt in (of lege beker) voor een nieuwe beker. Even geen dorst? Dan lever je jouw beker weer in bij de bar en ontvang je een bekermunt retour. Bekermunt of beker verloren? Dan betaal je de prijs van een halve consumptie voor een nieuwe beker wanneer je een nieuw drankje gaat halen. Verlaat je het terrein? Bekers mogen het terrein niet verlaten en kunnen worden omgeruild voor een bekermunt bij de bar of uitgang. Ga je naar huis en kom je niet meer terug? Lever dan je beker of bekermunt in.

Hoe bereik ik Misty Fields?
Misty Fields vindt plaats aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven. Direct naast de ingang is een ruim parkeerterrein waar je gratis gebruik van kunt maken.

Voor de navigatielovers:
Hollideeweg 3
5725 BH Asten-Heusden

Pendelbussen:
Op vrijdag (tussen 15:00 – 17:00 en 23:00 – 0:00), zaterdag (tussen 10.00 – 12.00 en 23.00 – 0.00) en zondag (10.00 – 12.00 en 20.30 – 21.30) rijdt er tussen Station Deurne – Asten (bushalte Heesakkerweg) en Misty Fields een acht-persoons pendelbusje. Een enkele rit met de pendelbus kost €7,-.

Vragen?
Heb je nog meer vragen of wil je iets weten? Check dan onze FAQ.