Nieuwe namen met o.a. Los Bitchos, Rats on Rafts en SCALPING!

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we hebben goede hoop en gaan er met gestrekt been in en daarom presenteren we met trots de tweede lading namen voor Misty Fields 2021 met o.a. het Engelse Los Bitchos, de Nederlandse post-punk helden Rats On Rafts en het Engelse noise-kwartet SCALPING!

De rest van het lijstje wordt aangevuld door de vaderlandse indiefolk heldin Judy Blank, het Glasgow’s laptop rockduo MEMES, de nieuwe Engelse gitaarbelofte Folly Group, het Ierse Sprints en Belgisch talenten Ramkot (winnaar Stubru’s de nieuwe lichting) en The Haunted Youth.

Hoewel de toekomst onzeker blijft, laat we er geen gras over groeien. Misty Fields voorzitter Marcel Moonen: ‘’ Achter de schermen zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons 15-jarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario’s, praten we met andere festival-collega’s en de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar we blijven positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields.’’