Jubileum throwback met aankleed goeroe Teddy Verberne

Jubileum throwback, want dit jaar vieren we dan eindelijk ons 15-jarig jubileum! En ondanks dat we geen sentimentele lui zijn gaan we toch keihard terugblikken de komende tijd met deze keer een van onze aankleed-goeroes en Misty Fields ‘veteraan’ Teddy Verberne:

”Ik heb alle edities van Misty Fields mee gemaakt en vanaf een jonge leeftijd ben ik begonnen met het helpen organiseren van de kinderactiviteiten op de zondag. Een aantal jaar later ben ik langzaam ook steeds meer mee gaan organiseren betreft de aankleding van het festival. De witte paraplu’s (die mensen wellicht nog kunnen herinneren) als debuut. Elk jaar leef ik weer naar het Misty Fields weekend toe. Het is mijn favoriete festival en dat maakt het kiezen van een hoogtepunt ontzettend moeilijk.

Maar als ik iets moet kiezen, geniet ik toch echt het meeste van de goede sfeer in het bos en de aankleding die we met een kleine groep mensen neer weten te zetten. Steven Verstuyft heeft ons festival bijvoorbeeld al een aantal keer met zijn kunstwerken verblijd. Een ander voorbeeld is de samenwerking met Manon Jeuken en Eva Oyevaar die uiteindelijk heeft geleid tot de prachtige vuurvliegjes installatie (zie de foto) in onze tent. Luisteren en dansen met Yin Yin onder al deze lichtjes voelde magisch. We hebben verder mooie entreepoorten, lampionnen, exposities en nog veel meer gehad! Ook dit jaar werken we weer toe naar al dit moois, ik heb er heel veel zin in!”