Misty Fields zoekt versterking!

Misty Fields zoekt versterking voor verschillende functies. Het allerleukste ontdekkingsfestival in natuurgebied ‘De Groote Peel” is de afgelopen jaren doorgegroeid naar een driedaagse totaalbeleving met een mix van veelbelovende en gerenommeerde internationale en nationale acts op het gebied van muziek, kunst en theater. Misty Fields werkt met een visie: We brengen mensen samen en laten ze muziek, kunst, theater en sfeer beleven in een natuurlijke omgeving. We willen mensen naar huis laten gaan met een geluks-ervaring die ze nooit meer vergeten.

Om deze missie nog beter in de toekomst te kunnen waarborgen, willen we ons team gaan uitbreiden. Ben jij diegene die Misty Fields een warm hart toedraagt? Je bent meer dan welkom om ons team te komen versterken. Wij zijn op zoek naar:

Coördinator Wijnbar 
Naast het regulier horeca aanbod heeft Misty Fields voor de fijnproevers een speciaalbier bar en een bar met exclusievere wijnen.

Als coördinator wijnbar ben je verantwoordelijk voor de selectie van het wijn assortiment wat je samenstelt in samenspraak met de leverancier. Tijdens het festival zelf ben je verantwoordelijk voor de vrijwilligers die de bardiensten draaien, de wijnbar op orde is en zorgt dat er genoeg wijn op voorraad is. Je hebt kennis van wijnen, wijnstreken en druifsoorten en vindt het leuk om onze bezoekers hier iets over te vertellen tijdens hun bezoek aan de bar.

Coördinator Friettent
Als onderdeel van de food area heeft Misty Fields elk jaar een selectie aan snacks en een ouderwets bakje lekkere friet in het assortiment.

Als coördinator friettent zorg je voor de reservering van de frietwagen, de bestellingen en de bevoorraading. Tijdens het festival zorg je dat de frietwagen op tijd wordt opgestart en leid je het team van vrijwilligers. Hierbij is het belangrijk dat de voorraad wordt bijgehouden en dat aan het einde van de dag dat de frietwagen klaar is voor de volgende dag.

Wat bieden wij in de verschillende functies:
Je wordt een lid van de hechte Misty Fields familie. Je leert veel nieuwe en enthousiaste mensen kennen, en hebt daarbij veel contact met vrijwilligers en bezoekers. Er is in de voorbereiding van het festival het hele jaar overleg waarbij jouw mening telt en ideeën van harte welkom zijn. Je bent achter de schermen betrokken bij de organisatie en leert op die manier het festival kennen – erg leuk en leerzaam! De Misty Fields familie zal je met open armen ontvangen en zorgt goed voor haar vrijwilligers, dus ook voor een natje en een droogje op z’n tijd.

Interesse of meer informatie?
Mocht je meer informatie willen over een van de vacatures, dan horen wij het graag. Er is altijd een passende taak voor jou, vele handen maken licht werk. Bij interesse stuur je cv en motivatie naar [email protected].