Aanstaande dinsdag nieuwe namen voor Misty Fields 2021!

Heel goed nieuws om het weekend mee te beginnen, want ondanks dat de corona ellende langer duurt dan verwacht, blijven we meer dan goede hoop houden dat we op 10,11 & 12 september in ons mooie bos kunnen rondlopen en genieten van datgene waar we allemaal naar smachten: live muziek! En daarom presenteren we aanstaande dinsdag om klokslag 10:00 uur een nieuwe lading namen voor Misty Fields 2021 om je vingers bij af te likken, want dat hebben jullie verdomme toch verdiend.

Achter de schermen zijn we namelijk druk bezig met het voorbereiden van ons 15-jarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario’s, praten we met andere festival-collega’s en de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Ook kunnen we voorstellen dat jullie veel vragen hebben, waar we (helaas) niet alle antwoorden op hebben, maar blijft positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields! Dus was nog steeds goed je handen en houd afstand, dan proosten we in september in ons bos tijdens de klanken van Porridge Radio, moshen we op de klanken van Girl Band Porridge Radio en dansen we op The Buttshakers!