meehelpen?

Een kleine, maar vooral gezellige projectgroep werkt het jaar rond om Misty Fields Festival te realiseren. Denk hierbij aan programmering, productie, publiciteit en financiering. Maar zeker zo belangrijk is het grote en enthousiaste team van vrijwilligers dat zich voor, tijdens en na het festival op verschillende terreinen inzet. Draag jij Misty Fields een warm hart toe? En wil jij ook je steentje bijdragen? Geef je dan vanaf mei op!

Wie zoeken we?
Tijdens het festival zijn we o.a. op zoek naar mensen voor bardiensten, artiestenbegeleiding en sfeerbeheer. We zoeken ook mensen die voorafgaand en na afloop van het festival meehelpen met het op- en afbouwen van de locatie.

Wat bieden we?
Je werkt in een hecht en gezellig team om deze editie van Misty Fields Festival tot een daverend succes te maken. Je ontmoet veel nieuwe mensen. Je ziet hoe het er bij een popfestival achter de schermen aan toe gaat. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een natje en een droogje. Werk je één dienst, dan krijg je een extra dag toegang tot het festival cadeau. Werk je twee diensten, dan verdien je een weekendticket!

Als vrijwilliger kun je verschillende taken invullen. Sta je graag achter de bar / speciaalbierbar of is het begroeten van de binnenstromende bezoekers iets meer voor jou, schrijf je dan in!

Ben je liever betrokken bij de opbouw en het afbreken van het terrein, ook dan ben je van harte welkom!

 

Wil jij je MAS-stage komen doen bij Misty Fields?

Hiervoor geld een apart aanmeldformulier. MAS-stagaires kunnen helpen achter de bar, bij de entree, of als sfeerbeheer. De taken zijn onder andere drinken schenken, bekers spoelen, voorraden aanvullen, tickets scannen, bandjes omdoen en sfeerbeheer.