Het verhaal achter de allereerste Misty Fields tattoo

Primeurtje hoor, want de allereerste Misty Fields tattoo is een feit! Sinds enige tijd prijkt de Misty Fields-boom namelijk op de bovenarm van een van onze vaste bezoekers en grootste fans Jeffrey Rhee! En dat vonden we zo ontzettend tof dat we Jeffrey opzochten voor een foto (met links onze programmeur met een Girl Band shirt aan) en het verhaal achter de tattoo.

Jeffrey: ”Het zal zo’n vijf à zes jaar geleden zijn dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Misty Fields. Goede vriend en topfotograaf Dave van Hout had me enthousiast gemaakt en ik werd bepaald niet teleurgesteld! En dan heb ik het niet alleen over de muziek, want welk festival heeft nog een programma zonder herhalingen en waar plek is voor nieuwe jonge bands?

Ik trof een huiskamer, een warm nest, waar ik enorm welkom was. Een plek waar ik geweldige muziek kon ontdekken. En dat is nog lang niet alles; Het is zo verrekte moeilijk om Misty Fields de credits te geven die het verdient. Ik weet dat het voor iedereen anders is en misschien is dat ook een grote kracht. Het is een ongelofelijk familiegevoel wat je krijgt. Niet in de laatste plaats door de geweldige mensen in de organisatie, waarvan ik er een paar inmiddels tot mijn goede vrienden mag rekenen.

En dan komt er een idee; een vereeuwiging die Misty Fields verdient bij mij in de vorm van een tattoo. Welja, de Misty Fields-boom wil ik oneindig bij me dragen. Een eerbetoon en een dank aan een festival waar ik mijn hart aan heb verloren. Een festival dat ontzettend belangrijk voor mij is geweest in een moeilijke tijd.”