Misty Fields verplaatst naar 2022

Met pijn in ons festivalhart moeten we aankondigen dat Misty Fields 2021, vanwege de aanhoudend opgelegde coronamaatregelen rondom meerdaagse evenementen met camping, niet door kan gaan!

Al maanden werken we met man en macht achter de schermen aan het 15-jarig jubileum van Misty Fields. Dat we zo kort voor het festival, met de haven in zicht en de bands in de startblokken, niet door kunnen gaan, is een bittere pil, maar wel een pil die we respecteren. We blijven echter niet bij de pakken neerzitten want volgend jaar gaan we dubbel zo hard feesten op 9, 10 & 11 september 2022!

𝗪𝗮𝘁 𝘁𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀?🎫

Heb je een weekend- of dagkaart gekocht voor Misty Fields? Geen zorgen. We gaan komende week alle ticketkopers informeren omtrent de verschillende opties. Om als onafhankelijk festival, dat voornamelijk draait op vrijwilligers, ons hoofd boven water te kunnen houden in deze bizarre tijd, willen we jullie wederom vragen om te overwegen je gekochte ticket te behouden en te laten overzetten voor Misty Fields 2022. Het is echter ook mogelijk het gehele aankoopbedrag van je ticket(s) teruggestort te krijgen.

We zijn jullie Misty Fielders tot slot allemaal ontzettend dankbaar voor het vertrouwen (dit zou de allereerste uitverkochte (!) editie worden) en de hartverwarmende en positieve reacties de laatste maanden. Ook willen we ons team, de meer dan 250 vrijwilligers die elk jaar helpen Misty Fields tot een succes te maken, bedanken voor hun onverwoestbare inzet in deze moeilijke jaren, zonder jullie geen Misty Fields!

Tot volgend jaar op 9, 10 & 11 september 2022 in het Misty Fields bos!