Misty Fields is uitverkocht!

Misty Fields is helemaal uitverkocht Het zat er al even aan te komen, maar zojuist vlogen ook de laatste vrijdagkaarten over de digitale toonbank. Dit betekent dat we dus helemaal uitverkocht zijn en dat er geen tickets meer te koop zullen zijn bij de kassa. We wensen iedereen met een ticket een geweldig, muzikaal weekend!

Nog geen tickets? Let goed op met het kopen van tickets via derden. Op weetwaarjekoopt.nl kun je een lijst vinden met websites waar je beter geen tickets kunt kopen. Daarnaast komt het helaas nog steeds voor dat oplichters tickets aanbieden, bijvoorbeeld op Marktplaats maar ook via ons Facebook-evenement en op andere websites. Zelfs via Ticketswap heb je geen garantie op geldige tickets, hoewel het daar vaak wel goed gaat. We raden je aan het profiel van de verkoper goed te controleren en niet zomaar geld over te maken.

Accounts van oplichters zijn vaak te herkennen aan de volgende punten:
– Het account zet onder ieder bericht in dit Facebook-event dezelfde comment
– Het zijn accounts die voorstellen om contact te zoeken d.m.v. hun mailadres, die vaak bestaat uit [email protected], @yahoo.nl of gmail.com, of het account stelt voor om contact te zoeken via PM
– Het account reageert vaak niet of weinig
– Het account verkoopt vaak twee of vier tickets
– Het account is kort geleden aangemaakt, heeft weinig vrienden en nauwelijks foto’s/posts. Berichten op hun tijdlijn zijn vaak allemaal op hetzelfde moment geplaatst, te zien aan het klokje naast de datum

Heb je het vermoeden dat er een oplichter schuil gaat achter een profiel? Stuur ons gerust een (privé)bericht, we kijken graag met je mee.