Misty Fields verplaatst naar 2021

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat ook Misty Fields 2020 om welbekende redenen niet door kan gaan. Al bijna een jaar lang werkten we met man en macht achter de schermen om van ons 15 jarig jubileum de allermooiste editie ooit te maken. De laatste twee maanden met de moed der wanhoop, maar nog steeds met de borst vooruit. Echter hebben we, na uitvoerige gesprekken met de lokale en regionale instanties en na verschillende scenario’s in overweging te hebben genomen, moeten concluderen dat het voor ons niet mogelijk is om een week na de overheidsgrens van 1 september een festival te organiseren.

Natuurlijk vinden we dit jammer, maar de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, onze medewerkers en bands/artiesten is onze nummer 1 prioriteit en natuurlijk veel belangrijker dan het vieren van een mooi festival. We staan daarom dan ook volledig achter dit besluit! En hoewel we jullie deze zomer natuurlijk super erg gaan missen in ons mooie bos, hebben we nog veel meer zin in volgend jaar wanneer we met jullie op 10,11 & 12 september 2021 ons 15-jarig jubileum gaan vieren!

Al een kaartje gekocht voor Misty Fields?
Heb je al een weekend of dagkaartje gekocht voor Misty Fields? Geen zorgen. We hebben alle ticket-kopers een mail gestuurd met meer informatie en de verschillende opties. Om als onafhankelijk festival, dat voornamelijk draait op vrijwilligers, ons hoofd boven water te kunnen houden in deze bizarre tijd, willen we jullie vragen om te overwegen je gekochte ticket te behouden en te laten overzetten voor Misty Fields 2021. Het is echter ook mogelijk het gehele aankoopbedrag van je ticket(s) teruggestort te krijgen.

Tot slot, blijft gezond, was je handen en omcirkel 10,11 & 12 september 2021 in je agenda! Op de hoogte blijven rondom alle ontwikkelen van Misty Fields 2021? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebook event via hier.