Corvusman (door Steven Verstuyft)

De man die niet vliegen kon, ontveld, ontvleesd…enkel nog in het bezit van zijn gebeente en ziel.

Om te kunnen vluchten dacht hij, ‘ik tooi me als een vogel en hangend in mijn octohedron, zal ik door de lucht kunnen klieven- mits een goede windrichting’.

De vier natuurelementen – water, wind, aarde en vuur – worden in de pathafysica (ref.1) voorgesteld als een geometrische vorm, bv aarde als een kubus, vuur een driezijdige prisma en lucht als een octohedron. (twee gelijkzijdige piramides tegen elkaar)

‘Kraai’ heeft een sterke noordwestkracht , dus als de octohedron en corvusman (kraaiman) zich combineren en richten naar het noordwesten, zullen beiden wegvliegen van de zichtbare naar een onzichtbare wereld . De weg naar een andere dimensie.

De Corvusman kan je zien als een allegorie, de gedachte is . Je kent het wel en zeker al ervaren. Als je bvb hier te Misty-Fields opgaat in de gespeelde muziek zal je op een gegeven moment , meegezogen worden, door de vele invloeden rondom je, naar een andere geestestoestand. Je zweeft als het ware doorheen het festival, het is de corvusman die je overbrengt van die ene nu tijd naar die andere tijdloze toestand.

Want dit allemaal is verwezenlijkt en bewezen via een analytisch wetenschappelijk onderzoek, over alchemie en pathafysica naar een supra-existentiële wereld. Echt waar.

_Instagram
_website
_Facebook
Misty Fields Festival © 2019 - Alle rechten voorbehouden.

Stichting Misty Fields

Hollideeweg 3, 5725 BH Heusden
Email: secretariaat@mistyfields.com

Misty Fields

Stichting Misty Fields is de organisatie die jaarlijks het Misty Fields Festival organiseert, waar (opkomende) talenten een podium geboden wordt.