Vrijwilligers

Draag jij een steentje bij aan Misty Fields?

Een kleine projectgroep werkt het jaar rond om Misty Fields Festival te realiseren. Denk hierbij aan programmering, productie, publiciteit en financiering. Maar zeker zo belangrijk is het grote en enthousiaste team van vrijwilligers dat zich voor, tijdens en na het festival op verschillende terreinen inzet. Draag jij Misty Fields een warm hart toe? En wil jij ook je steentje bijdragen? Geef je dan nu op!

Wie zoeken we?

Tijdens het festival zijn we o.a. op zoek naar mensen voor bardiensten, muntenverkoop, artiestenbegeleiding en toezicht. We zoeken ook mensen die voorafgaand en na afloop van het festival meehelpen met het op- en afbouwen van de locatie.

Wat bieden we?

Je werkt in een hecht en gezellig team om deze editie van Misty Fields Festival tot een daverend succes te maken. Je ontmoet veel nieuwe mensen. Je ziet hoe het er bij een popfestival achter de schermen aan toe gaat. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een natje en een droogje.

Zou je wel willen helpen, maar weet je niet zo goed in welke werkgroep precies? Of ben je goed in iets anders? Laat het ons weten! Iedereen is welkom.