Vrijwilliger worden?

Een kleine, maar vooral gezellige projectgroep werkt het jaar rond om Misty Fields Festival te realiseren. Denk hierbij aan programmering, productie, publiciteit en financiering. Maar zeker zo belangrijk is het grote en enthousiaste team van vrijwilligers dat zich voor, tijdens en na het festival op verschillende terreinen inzet. Draag jij Misty Fields een warm hart toe? En wil jij ook je steentje bijdragen? Geef je dan nu op!

Wie zoeken we?
Tijdens het festival zijn we o.a. op zoek naar mensen voor bardiensten, artiestenbegeleiding en sfeerbeheer. We zoeken ook mensen die voorafgaand en na afloop van het festival meehelpen met het op- en afbouwen van de locatie.

Wat bieden we?
Je werkt in een hecht en gezellig team om deze editie van Misty Fields Festival tot een daverend succes te maken. Je ontmoet veel nieuwe mensen. Je ziet hoe het er bij een popfestival achter de schermen aan toe gaat. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een natje en een droogje. Werk je één dienst, dan krijg je een extra dag toegang tot het festival cadeau. Werk je op één dag twee diensten, dan verdien je een weekendticket!

Aanmelden als vrijwilliger!


Via de link hierboven kun je het inschrijfformulier invullen. Kom je hier niet uit? Raadpleeg dan onze handleiding hier. Heb je anderen vragen? Stuur een mail naar [email protected]

 

Profielpagina


Ben je de profielpagina kwijt? Via bovenstaande link kun je een persoonlijke link voor je profielpagina opvragen.