squigly bottom

Wil je nou met het openbaar vervoer naar Misty Fields komen, dan past dat precies in ons duurzaamheidsplaatje! Maar hoe kom je dan op het festivalterrein?

Geen probleem, regelen wij voor je! Want vanaf station Deurne hebben wij een afspraak met taxibedrijf Alptax en kun je voor maar €5,-, ongeacht of er nu 1 of 8 personen in de taxi zitten, met een pendelbusje naar Misty Fields worden gebracht. Goede deal toch?

Wat moet ik daarvoor doen?
We willen wel graag dat je even een taxi besteld, want anders rijden ze straks wel, maar zit er niemand in… da’s ook zonde natuurlijk.

Bellen kan naar 0493-313131 of je kunt een appje sturen naar 06-10941506. je geeft dan aan op welke tijd je er bent (let op het rij-schema met de tijden voor 2021 volgt nog) en dat je graag mee wil rijden.

Waar moet ik zijn op station Deurne?
Op station Deurne is een zuil van de ‘NS Zonetaxi’, die makkelijk te herkennen is aan de Misty Fields poster. Dit is de standplaats van taxi Alptax.

Terug naar station Deurne? Geen probleem, want ook op de Misty Fields parkeerplaats staat Alptax Taxi speciaal voor onze bezoekers te wachten op een taxistandplaats om onze bezoekers terug te brengen naar Station Deurne.

Vanuit Asten, maar geen zin om te fietsen?
Ook al geen probleem. Bij de Schop kun je ook opstappen en kun je voor hetzelfde bedrag gebruik maken van de pendeldienst. Gewoon, omdat het kan!