squigly bottom

Bezoekers en organisatie zorgen samen voor de al vaak geroemde gemoedelijke en gastvrije sfeer tijdens Misty Fields Festival. Om deze fijne sfeer te behouden, hebben we een aantal regels opgesteld die nageleefd dienen te worden, want sfeer maak je samen! Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op.

– Respecteer andere bezoekers en hun eigendommen.

– Gekochte tickets zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Tickets dien je om te wisselen voor een polsbandje alvorens het festivalterrein te betreden. Het is dus niet mogelijk om op een combiticket op bijv. zaterdag en zondag twee verschillende personen binnen te laten.

– Gekochte tickets worden niet teruggenomen.

– Bij het betreden van het festivalterrein kan er gevraagd worden om tassen te laten controleren.

– Bezoekers boven de 18 jaar krijgen een ‘alcohol-polsbandje’. Alleen op vertoon van dit bandje kunnen er alcoholische dranken worden besteld. Bij twijfel wordt om een geldig identiteitsbewijs gevraagd. Indien deze niet overlegd kan worden, kan de toegang geweigerd worden.

– Het bandje wat geldt voor weekendtoegang doet ook dienst als alcoholpolsbandje. Bezoekers onder de 18 krijgen een ander polsbandje

– Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals valse tickets, fraude met polsbandje, poging om over de hekken te klimmen) wordt aangifte gedaan bij de politie.

– Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: etenswaren, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen.

– Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

– Het programma is onder voorbehoud. Bij onverhoopte annulering van een of meer aangekondigde acts worden tickets niet geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.

– Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.

– Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.

– Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.