squigly bottom

Misty Fields Festival vindt plaats aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 minuten rijden van Eindhoven. Direct naast de ingang is een ruim parkeerterrein waar je gratis gebruik van kunt maken. Voor de navigatielovers: Hollideeweg 3 5725 BH Asten-Heusden
Vrijdag 9 september: Terrein open: 16:00 – 01:00 Zaterdag 10 september: Terrein open: 11:00 – 01:00 Zondag 11 september Terrein open: 11:00 – 21:30
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.
Bezoekers en organisatie zorgen samen voor de al vaak geroemde gemoedelijke en gastvrije sfeer tijdens Misty Fields Festival. Om deze fijne sfeer te behouden, hebben we een aantal regels opgesteld die nageleefd dienen te worden. De huisregels vind je via deze link.
Hoewel Misty Fields dit jaar al voor de vijftiende keer plaatsvindt is, is het nog steeds een van de beste bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet we de fijnste nationale en internationale namen zoals Together Pangea, Sports Team en The Murder Capital naar Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers weten de weg naar natuurgebied De Groote Peel te vinden. Benieuwd welke bands er allemaal op op Misty Fields hebben gespeeld? Duik dan snel ons archief in en bekijk al onze Misty Fields posters via deze link.
Tijdens Misty Fields Festival rol je aan het einde van de dag zo je tentje in. Geen nachtelijke tochten huiswaarts. Geen gezeur over wie de BOB dan wel niet moet zijn. Je gaat gewoon liggen en slapen (en zo). En ’s ochtends schuif je aan voor een heerlijk ontbijtje met kakelverse eitjes van buurman Leo. Benieuwd naar de camping-regels en andere info over onze kei gezellige camping? Deze vind je via deze link.
Vanaf dit jaar kun je alleen nog maar cashless betalen op Misty Fields. Dit betekent dat je alleen met de pin kan betalen (in de voorverkoop gekochte munten daargelaten).
Natuurlijk zijn kinderen ook welkom op Misty Fields, gezellig zelfs! De zondagmiddag staat Misty Fields niet alleen in het teken van de allerbeste muziek en kunst maar vanaf 11:00 is Misty Fields voor een dag de allerleukste plek voor de allerkleinste met diverse leuke kinderactiviteiten en leuke theatershows voor jong en oud. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt voor de kids? Lees alles over Family Fields via deze link.
Heb je nog een brandende vraag waarvan je het antwoord niet op de website kon vinden? Stuur een mailtje naar [email protected] of zoek contact met ons via Facebook, Instagram, Twitter of gebruik het contactformulier. Wil je Misty Fields een warm hart onder de riem steken of met je bedrijf of als particulier sponsor worden? Via deze link je alles wat je moet weten.
Misty Fields heeft de handen ineengeslagen met de gemeente Asten. Gezamenlijk zijn we de samenwerking aangegaan met Green Events, hét platform voor verduurzaming van evenementen. Dat betekent dat we nu de plannen (en met name de drang) om het festival te verduurzamen, kunnen realiseren! Kleine stapjes hadden we zelf al gezet en nu gaan we door voor de big win’s! Benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn? Lees alles rondom Misty Fields en duurzaamheid via deze link.
Een kleine projectgroep werkt het jaar rond om Misty Fields Festival te realiseren. Denk hierbij aan programmering, productie, publiciteit en financiering. Maar zeker zo belangrijk is het grote en enthousiaste team van vrijwilligers dat zich voor, tijdens en na het festival op verschillende terreinen inzet. Draag jij Misty Fields een warm hart toe? En wil jij ook je steentje bijdragen? Geef je dan nu op voor 2021 via deze link.
Misty Fields vindt plaats aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven. Direct naast de ingang is een ruim parkeerterrein waar je gratis gebruik van kunt maken. Een uitgebreide uitleg met de route vind je via deze link. Voor de navigatielovers: Hollideeweg 3 5725 BH Asten-Heusden
Misty Fields heeft tijdens het festival een samenwerking met taxi Alptax. Voor slecht 5 euro brengen ze jou naar het festivalterrein! Hoe, wat, hoelaat en waar lees je via deze link.