FAQ

Algemeen

De stelregel voor iedereen luidt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers, artiesten en leveranciers van ‘Het Bos In’ zijn:

-Houd 1,5 meter afstand van anderen
-Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
-Vermijd drukte
-Schud geen handen
-Was je handen regelmatig
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
-Gebruik het openbaar vervoer alleen als het echt niet anders kan
-Reis zo veel mogelijk lopend of met de fiets

Wat te verwachten bij jouw bezoek aan ‘Het Bos In’

Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie, zodat je weet wat je als bezoeker kunt verwachten én wij van jou verwachten. Hieronder proberen we zo veel mogelijk bezoekersvragen te beantwoorden. Staat de jouwe er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze Facebook of contact pagina.

Moet ik 1,5 meter afstand houden tot mijn gezelschap?
Wanneer je uit hetzelfde huishouden komt hoef je onderling geen afstand te houden. Je kan dan naast elkaar zitten. Houd wel afstand tot andere bezoekers, en eventuele bezoekers uit je gezelschap die niet uit jouw huishouden komen.

Mag ik langskomen als is verkouden ben?
Op advies van het RIVM is het belangrijk dat je als je verkoudheidsklachten hebt, koorts hebt en/of last van benauwdheid, je thuisblijft. Bij koorts en/of benauwdheid geldt dit voor iedereen in je huishouden. Het dragen van een mondkapje is geen alternatief voor thuis blijven. Bij binnenkomst kunnen we vragen naar je gezondheid, en die van je huisgenoten.

Iemand in mijn huishouden is verkouden, wat nu?
Op advies van het RIVM is het belangrijk dat je als iemand in je huishouden verkoudheidsklachten heeft, met koorts en/of benauwdheid, je thuisblijft. Bij binnenkomst kunnen we vragen naar je gezondheid, en die van je huisgenoten.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?
Nee, wij volgen de richtlijnen van het RIVM en mondkapjes zijn alleen verplicht in het openbaar vervoer.

Wat gebeurt er als ik in de rij moet staan?
Signing, markering en medewerkers attenderen alle bezoekers op het houden van 1,5 meter afstand, ook in de rij bij de entree.

Is er een gezondheidscheck bij de ingang?
Festivals zijn niet meer verplicht om bij binnenkomst een gezondheidscheck te doen. Bezoekers worden geacht thuis te blijven bij klachten, en bij bezoek afstand te houden. Ons personeel kan bij twijfel alsnog naar je gezondheid, en die van je huisgenoten vragen.

Hoe waarborgen jullie de 1,5 meter afstand?
-Er zijn looproutes, waar nodig met eenrichtingsverkeer. -Signing, markering of medewerkers geven aan waar je plaats kan nemen op het festival. -Alleen bezoekers met een ticket hebben toegang. Tickets zijn alleen vooraf verkrijgbaar via onze website. -Voor de capaciteit van Het Bos In is rekening gehouden met 1,5 meter afstand.

Wat als andere geen afstand houden?
Spreek elkaar hier vriendelijk op aan of meld het bij een van onze medewerkers.

Kan ik bij jullie mijn handen wassen/ontsmetten?
Ja, er zijn desinfectiepompjes aanwezig en het is mogelijk je handen te wassen.

Kan ik met contact geld betalen op Het Bos In?
Nee, je kunt alleen betalen met pin.
Het Bos In (en normaliter) Misty Fields Festival vindt plaats aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven. Direct naast de ingang is een ruim parkeerterrein waar je gratis gebruik van kunt maken.

Voor de navigatielovers:

Hollideeweg 3 5725 BH Asten-Heusden
Vrijdag 4 september:

Fiets/wandeltocht: 17:00 – 19:00

Terrein open: 18:00 – 23:30 uur

Zaterdag 5 september:

Fiets/wandeltocht: 16:00 – 18:00

Terrein open: 17:00 – 23:30

Zondag 6 september

Fiets/wandeltocht: 13:00 – 15:00

Terrein open: 15:00 – 19:00
Bezoekers en organisatie zorgen samen voor de al vaak geroemde gemoedelijke en gastvrije sfeer tijdens Misty Fields Festival. Om deze fijne sfeer te behouden, hebben we een aantal regels opgesteld die nageleefd dienen te worden. Vanzelfsprekend gelden deze regels ook tijdens Het Bos In’ met de aanvullende regels die je hierboven bij Corona-maatregelen op Het Bos In kan teruglezen. Naar de huisregels
Hoewel Misty Fields al voor de veertiende keer plaatsvindt is, is het nog steeds een van de beste bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet Misty Fields de fijnste nationale en internationale namen naar Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied De Groote Peel te vinden. Klik voor alle Misty Fields poster door de jaren heen hier
Vanwege de strikte corona-maatregelen mag en kan er helaas niet geslapen worden op de Misty Fields camping. Mocht je wel willen overnachten tijdens het ‘Het Bos In’ weekend verwijzen we je graag door naar VVV De Peel via hier.
————————————————————–
Tijdens Misty Fields Festival rol je aan het einde van de dag zo je tentje in. Geen nachtelijke tochten huiswaarts. Geen gezeur over wie de BOB dan wel niet moet zijn. Je gaat gewoon liggen en slapen (en zo). En ’s ochtends schuif je aan voor een heerlijk ontbijtje met kakelverse eitjes van buurman Leo. Tik aan! Lees meer
Natuurlijk zijn kinderen ook welkom op Het Bos In. Hou er aub wel rekening mee dat je tijdens Het Bos In verplicht moet zitten tijdens de optredens door. We hebben dan ook helaas geen Family Fields kindervermaak zoals we normaliter op onze zondag hebben.

De zondagmiddag staat Misty Fields niet alleen in het teken van de allerbeste muziek en kunst maar vanaf 12:00 is Misty Fields voor een dag de allerleukste plek voor de allerkleinste met diverse leuke kinderactiviteiten en leuke theatershows voor jong en oud. Lees meer
Heb je nog een brandende vraag waarvan je het antwoord niet op de website kon vinden? Stuur een mailtje naar [email protected] of zoek contact met ons via Facebook, Instagram, Twitter of gebruik het contactformulier. Sponsor worden?
Misty Fields heeft de handen ineengeslagen met de gemeente Asten en gezamenlijk zijn we de samenwerking aangegaan met Green Events, hét platform voor verduurzaming van evenementen. Dat betekent dat we nu de plannen (en met name de drang) om het festival te verduurzamen, kunnen realiseren! Kleine stapjes hadden we zelf al gezet en nu gaan we door voor de Big Win’s! Lees meer
Een kleine projectgroep werkt het jaar rond om Misty Fields Festival te realiseren. Denk hierbij aan programmering, productie, publiciteit en financiering. Maar zeker zo belangrijk is het grote en enthousiaste team van vrijwilligers dat zich voor, tijdens en na het festival op verschillende terreinen inzet. Draag jij Misty Fields een warm hart toe? En wil jij ook je steentje bijdragen? Geef je dan nu op voor 2021! Lees meer

Vervoer

Het Bos In (en normaliter Misty Fields) vindt plaats aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven. Direct naast de ingang is een ruim parkeerterrein waar je gratis gebruik van kunt maken. Voor de navigatielovers: Hollideeweg 3 5725 BH Asten-Heusden Lees meer
Er rijden helaas geen pendelbussen naar Het Bos In

Wil je nou met het openbaar vervoer naar Misty Fields komen, dan past dat precies in ons duurzaamheidsplaatje! Maar hoe kom je dan op het festivalterrein…?!? Geen probleem, regelen wij voor je! Want vanaf station Deurne hebben wij een afspraak met taxibedrijf Alptax en kun je voor maar €5,-, ongeacht of er nu 1 of 8 personen in de taxi zitten, met een pendelbusje naar Misty Fields worden gebracht. Goede deal toch? Dat dachten wij al! Lees meer