Family Fields

De zondagmiddag staat Misty Fields niet alleen in het teken van de allerbeste muziek en kunst maar vanaf 12:00 is Misty Fields voor een dag de allerleukste plek voor de allerkleinste met diverse leuke kinderactiviteiten en leuke theatershows voor jong en oud.

Klimmen, klauteren en krat stapelen
Datventures is één van de vaste bezigheden tijdens de kindermiddag. Klimmen, klauteren, de lage touwbaan en het krat stapelen mogen niet ontbreken. Van 12.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen vanaf 8 jaar onder deskundige begeleiding uitdagend bezig zijn in het Datventures-Bos dat ligt op het Misty Fields terrein.

Herold Dat, de oprichter van Datventures gelooft in dat durven en doen, beleven en ervaren is. Hierdoor leren wij… Als we onderzoekend durven zijn leggen we de lat telkens een beetje hoger. Zo groeien we door te doen. Datventures staat voor avontuurlijk en educatief buiten bezig zijn. Onze kernwaarden zijn respectvol met elkaar omgaan, elkaar oprechte aandacht geven en werken aan het vertrouwen in jezelf en elkaar. Jezelf beleven en daarvan leren is buitengewoon avontuurlijk.